Nieuws

inloopmoment over nieuwbouw oude Turfstraat

6 maart 2020

Per 20 februari jl. is het ontwerp-bestemmingsplan Cradle-to-Cradle woonwijk ’t Ven Noord ter visie gelegd door de gemeente Venlo. Op basis van dit bestemmingsplan is het mogelijk om een 10-tal koopwoningen te realiseren aan de Oude Turfstraat te Venlo. De ter visie legging van het ontwerp-bestemmingsplan is gedurende een periode van 6 weken, tot en met 01 april as.
 
Op donderdag 26 maart as. van 19.00u tot 20.30u zal in Gemeenschapshuis De Bantuin, Pastoor Kierkelsplein 20, een inloopmoment plaatsvinden. Tijdens de inloop kan op informele wijze informatie ingewonnen worden over het plan. Hierbij ligt de nadruk op de volgende thema’s:
 

  • Herinrichting Oude Turfstraat.
  • Bestemmingsplan; planfilosofie, beeldkwaliteit.
  • Woningen; verschijningsvorm, materialisatie, bouw- & installatietechniek.
  • Kopersbelangstelling.
  • Projectplanning. 

Tijdens de inloopavond zullen mensen van de gemeente Venlo, de verkopende makelaar Van Rijn Volbar en Jongen Bouwpartners aanwezig zijn die vragen kunnen beantwoorden en toelichting kunnen geven over de bovenstaande thema’s. 
Er zal geen verkoopinformatie van de woningen, in de vorm van brochures en / of verkoopprijslijsten, beschikbaar zijn tijdens deze inloopavond.

Nieuwsarchief:

Wilt u een afspraak of een vergadering bijwonen?
Neem dan contact op via het contact formulier

Lees hier ons privacy reglement