Nieuws

Vrijwilligers Buurtbus

24 maart 2023

Hallo allen,

 

Vorige week heeft Omroep Venlo een item uitgezonden over vrijwilligerswerk bij de Wens- en Buurtbussen. Dank aan Jan en Wensauto de Bekkerie voor de medewerking! Het is een mooi filmpje geworden.

Eind van de week is de uitzending gedeeld op nu.venlo.nl van de gemeente Venlo. Vanuit deze pagina kun je het item delen op je eigen facebook, twitter etc pagina’s.
Dit is de link naar bovengenoemde pagina: Nu Venlo 

 

Je kunt ook zelf het filmpje delen in een eigen bericht of sturen aan geïnteresseerden, link naar het filmpje op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HDVLMC70JsI

Dit is de tekst die bij het bericht staat:

In deze uitzending van Venlo Vertelt rijden we mee met Wensauto De Bekkerie, één van de drie wensbussen in onze gemeente. Met veel passie en gezelligheid verzorgen zij het vervoer voor inwoners die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en geen eigen vervoer hebben.

Wensauto De Bekkerie rijdt in Blerick, Hout-Blerick en de Boekend. Daarnaast rijdt Uw Wijkbus in het gebied Belfeld, Tegelen, Steyl en Venlo-Zuid en de Buurtbus Venlo-Noord rijdt in Venlo-Noord en -Oost.

De wensbussen zijn op zoek naar vrijwilligers! 

Wordt u enthousiast na het zien van onderstaande video en wilt u meer weten? Kijk dan op https://www.venlodoetgoed.nl/o/2651663-/activiteiten/WORD-JIJ-VRIJWILLIGER-OP-DE-WENSBUS/62909

Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,

Mariëlle Claassens

Beleidsadviseur Wmo

 

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.

 

Gemeente Venlo | Team Maatschappelijke ondersteuning en zorg

T: | M: +31 6 29014314 | E: m.claassens@venlo.nl | I: www.venlo.nl

Nieuwsarchief:

Wilt u een afspraak of een vergadering bijwonen?
Neem dan contact op via het contact formulier

Lees hier ons privacy reglement